15.10: «ARRIETTAS HEMMELIGE VERDEN» og «TO DAGER, EN NATT»

Torsdag 15.10.15 kl 18.00, viser Bakgårdsfilm den vakre og kritikerroste «ARRIETTAS HEMMELIGE VERDEN». Historien om vesle Arrietta er en hjertevarmende perle av en animasjonsfilm som anbefales på det varmeste for barn fra syv år.
Kiosken åpner en halv time før!

Neste torsdag, 22.10: «Wall-E» fra Pixar!

Billettpris kr 50. for både barn og voksne på barneforestillingene.

Se alle barnefilmene i høstprogrammet her.

arrietta_poster  To dager, en natt poster

Kl 21.00: Marion Cotillard er ganske enkelt fabelaktig i rollen som Sandra i «TO DAGER, EN NATT». Sandra får vite at hennes arbeidsgiver har gitt kollegene valget mellom å motta en bonus på 1000 euro eller å la henne beholde jobben. Ledelsen har ikke råd til begge deler. Hun har én helg på å gå rundt fra kollega til kollega og overtale dem til å takke nei til de ekstra pengene slik at hun selv ikke skal bli arbeidsløs.

Som i en thriller venter man med stigende spenning på resultatet av aksjonen. Får Sandra beholde jobben? Fantastisk nok ender «To dager, én natt» med det som må være en hittil ukjent løsning på moderne arbeidslivskonflikter.

Marion Cotillard ble kjent gjennom rollen som Edith Piaf og har spilt i filmer av blant annet Woody Allen, Steven Soderbergh og Christopher Nolan.

Regien er ved de belgiske brødrene Jean-Pierre og Luc Dardenne, som har vunnet gullpalmen i Cannes to ganger med filmene «Rosetta» og «Barnet», og juryens Grand Prix for «Gutten med sykkelen».

Kiosken åpner en halv time før, og vi har popcorn og annen snaks og brus og skjenkebevilgning.
Billettpris kr 100,- på 21.00-forestillingene.

Se alle filmene i høstprogrammet her.