I dag, 22.10.15:»TATT AV VINDEN» (NB: Kl 20.00!) og «WALL-E» (kl.18.00)

Torsdag denne uken, 22.10.15 kan du glede deg til de to Oscar-belønnede storfilmene «WALL-E» og «TATT AV VINDEN»!

NB: «Tatt av vinden» begynner kl 20.00!

WALL-E
WALL-E

Kl 18.00: «WALL-E», Pixars vakre, episke og humoristiske filmepos, som velfortjent vant Oscar for årets beste animasjonsfilm i 2009.

Etter hundrevis av ensomme år med å gjøre det han var bygget for, oppdager WALL-E (forkortelse for Wankelmotor-Avfalls-Last-Løfter-Ekspert) en ny livsoppgave når han møter en blank robotsonde ved navn EVA.EVA innser at WALL-E helt tilfeldig har funnet nøkkelen til planetens framtid, og skynder seg ut i rommet igjen for å vise det hun har funnet til menneskene (som venter spent på å høre at det er trygt å dra hjem). Men WALL-E følger etter EVA gjennom galaksen og drar med det i gang den mest spennende og fantasifulle eventyrkomedien som noen gang er vist på kino.

Med på WALL-Es fantastiske reise gjennom et helt univers av nye og ukjente framtidsvisjoner, er en ubetalelig serie av morsomme rollefigurer, fra kakerlakken som er WALL-E’s kjæledyr til en heroisk gjeng av kasserte roboter som ikke virker helt som de skal lenger. En perle av en film, full av overraskelser, spenning, humor og hjertevarme.

Neste torsdag, 29.10: «Peter Pan»!

Billettpris kr 50. for både barn og voksne på barneforestillingene.
Kiosken åpner en halvtime før.

Se alle barnefilmene i høstprogrammet her.

Tatt av vinden posterKl 20.00: «TATT AV VINDEN» fra 1939, som vant hele 10 Oscars. I hovedrollene er Clark Gable som Rhett Butler og Vivien Leigh som Scarlett O’Hara. Historien utspiller seg under og etter den amerikanske borgerkrigen, men under overflaten foregår det en lidenskapelig og spennende kjærlighetshistorie.
Mer enn 70 år gammel er og blir «Tatt av vinden» den største av alle filmer – dyrest for sin tid, den største publikumsdrageren i filmhistorien og med en enorm populærkulturell innflytelse slik at dette intenst romantiske sørstatsdramaet er blitt selve innbegrepet på alt vi forbinder med Hollywood.

Og det er vel ikke en spoiler å minne om Rhett Butler’s legendariske replikk «Frankly, my dear, I don’t give a damn».

Kiosken åpner en halv time før, og vi har popcorn og annen snacks og brus og sjenkebevilgning.

Billettpris kr 100,-.

Neste torsdag, 29.10: «Dead Poets Society/Dagen er din» med Robin Williams

Se alle filmene i høstprogrammet her.