Torsdag 29.10.15: «PETER PAN» og «DEAD POETS SOCIETY» («Dagen er din»)

Kl 18.00: «PETER PAN» Peter-pan-disney-poster-cartel-6
Bli med Peter Pan, Tingeling og deres venner på en fantastisk reise, fra den glitrende stjernehimmelen over London, og hele veien til det fantastiske Drømmeland! Historien begynner en natt da Peter Pan flyr gjennom vinduet til familien Darling på utkikk etter sin bortkomne skygge. Her møter han de tre søsknene Wendy, John og Michael, som han og Tingeling tar med til Drømmeland – en fantasiverden fylt med spenning, magi, indianere og havfruer! Men her finnes også Peter Pans største fiende – Kaptein Krok – og hans grusomme pirater. Peter Pan er historien om den fantastiske, flyvende gutten som aldri vil bli voksen og som viser oss hvordan barndomsdrømmer kan leve for evig.

Neste torsdag, 5.11: «Frost»!

Billettpris kr 50. for både barn og voksne på barneforestillingene.
Kiosken åpner en halvtime før.

Se alle barnefilmene i høstprogrammet her.

Dead poets societyKl 21.00: «DEAD POETS SOCIETY» («Dagen er din»)
fra 1989, en praktfull film med Robin Williams i særklasse, sammen med bl.a. Ethan Hawke og Robert Sean Leonard, i Peter Weirs Oscar-belønnede mesterverk .
Høsten 1959. Verden er i forandring, men på Welton Academy gjør man seg klar til gjennomføringen av et hundreår gammelt rituale: Mottagelsen av et nytt kull gutter til kostskolens nådeløse disiplin. Men i år skal alt bli annerledes – bak metertykke murer av granitt og tradisjoner blir lærebøker revet i stykker. John Keating er kommet til skolen…

Kiosken åpner en halv time før, og vi har popcorn og annen snacks og brus og sjenkebevilgning.
Billettpris kr 100,- på 21.00-forestillingene.

Neste torsdag, 5.11: «Amélie fra Montmartre»

Se alle filmene i høstprogrammet her.